Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ciuperci și trei Pizzan de brânză. Această rețetă servește 3. O porție conține 1380 calorii, 61G de proteine, și 80g de grăsime. Pentru $ 6.1 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Pizza Cu Tigaie Cu Brânză Și Ciuperci, Pizza Cu Spanac , Ciuperci Și Trei Brânzeturi, și Pizza cu ciuperci trufate și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul de pizza conform instrucțiunilor din rețeta principală. Lipiți o piatră de pizza în cuptor și preîncălziți-le la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o tigaie sotată cu uleiul de măsline și puneți-o la foc mediu. Când uleiul devine tulbure, adăugați fâșiile de prosciutto, amestecați pentru a reda grăsimea și aroma șuncii. Se aruncă usturoiul și rozmarinul, se sotează un minut până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile, gătiți și amestecați până când își eliberează umezeala și se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Scoateți din căldură.
5
Zdrobiți brânza de capră uniform pe crustă, împrăștiați ciupercile sotate peste tot și acoperiți cu fontina mărunțită. Glisați pizza pe piatra fierbinte din cuptor și coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când crusta este aurie și crocantă, iar brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Înainte de a tăia pizza în felii, radeți pecorino peste tot!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
7
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat, combinați drojdia, zahărul și apa caldă; se amestecă ușor pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați amestecul să stea până când drojdia prinde viață și începe să spumeze, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Rotiți mixerul la scăzut și adăugați sarea și 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați făina, puțin câte puțin, amestecând la cea mai mică viteză până când toată făina a fost încorporată. Când aluatul începe să se unească, creșteți viteza la mediu; opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig. Obțineți o senzație pentru aluat strângând o cantitate mică împreună: dacă este sfărâmicios, adăugați mai multă apă; dacă este lipicios, adăugați mai multă făină - 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Se amestecă până când aluatul se adună într-o bilă, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și pliați-l peste el însuși de câteva ori; frământând până când este neted și elastic. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol ușor uns, întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald (adică peste o lumină pilot de gaz) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Acesta este un moment bun pentru a lipi o piatră de pizza în cuptor și a le preîncălzi la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Odată ce aluatul este bombat și spongios, întoarceți-l pe un blat ușor aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
14
Rotiți și întindeți aluatul într-un cilindru și împărțiți-l în 3 bucăți egale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute, astfel încât să fie mai ușor de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Rotiți sau bateți o bucată de aluat într-un cerc de 12 inci, gros de aproximativ 1/8 inci. Praf o paletă de pizza cu făină și glisați-o sub aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Ungeți crusta cu un strat subțire de ulei de măsline și acoperiți cu aromele preferate. Glisați pizza pe piatra fierbinte din cuptor și coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când crusta este aurie și crocantă. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo