Ciuperci Învelite În Bacon Cu Sos De Miere-Grătar
Bacon-învelite ciuperci cu sos de miere-gratar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 113 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sos de miere-grătar, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creveți înveliți în slănină cu sos de grătar Chipotle, Aripi de pui învelite în slănină cu sos de grătar Bourbon, și Cartofi Înveliți În Bacon Cu Sos De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați feliile de slănină în jumătate transversal și cuptorul cu microunde, în 2 loturi, la 1 1/2 până la 2 minute sau până când slănina este parțial gătită. Se usucă cu prosoape de hârtie. Înfășurați fiecare ciupercă cu o felie de slănină și asigurați-o cu murături din lemn. Înmuiați ciupercile învelite în sos de miere-grătar.
Ciuperci la grătar (folosind un coș la grătar, dacă este necesar), acoperite cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când slănina este crocantă și bine gătită.