Ciuperci Umplute Mediteraneene

Ciuperci Umplute Mediteraneene
Mediteraneene Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare, trei brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Crab mediteranean și ciuperci umplute cu cuscus, Un aperitiv rapid: Ciuperci umplute mediteraneene, și Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; tocați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau refrigerați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați tulpini tocate și roșii; gătiți și amestecați 2 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați pesmet și ceapă; gătiți și amestecați 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc; se răcește 10 min.
6
Încălziți cuptorul la 400 F. rezervați 1/4 cană amestec de firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Se amestecă crema de brânză, brânza mărunțită și busuiocul într-un bol mediu până se amestecă. Se amestecă amestecul rămas de firimituri; lingură în capace de ciuperci, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu folie; se presară cu amestec de firimituri rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista