Mediteraneene Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare, trei brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Crab mediteranean și ciuperci umplute cu cuscus, Un aperitiv rapid: Ciuperci umplute mediteraneene, și Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți tulpinile din ciuperci; tocați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau refrigerați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați tulpini tocate și roșii; gătiți și amestecați 2 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați pesmet și ceapă; gătiți și amestecați 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc; se răcește 10 min.
6
Încălziți cuptorul la 400 F. rezervați 1/4 cană amestec de firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Se amestecă crema de brânză, brânza mărunțită și busuiocul într-un bol mediu până se amestecă. Se amestecă amestecul rămas de firimituri; lingură în capace de ciuperci, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu folie; se presară cu amestec de firimituri rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
9
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman