Ciuperci Umplute Mediteraneene
Mediteraneene Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare, trei brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Crab mediteranean și ciuperci umplute cu cuscus, Un aperitiv rapid: Ciuperci umplute mediteraneene, și Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; tocați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau refrigerați pentru o altă utilizare.
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați tulpini tocate și roșii; gătiți și amestecați 2 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați pesmet și ceapă; gătiți și amestecați 1 min.
Se ia de pe foc; se răcește 10 min.
Încălziți cuptorul la 400 F. rezervați 1/4 cană amestec de firimituri.
Se amestecă crema de brânză, brânza mărunțită și busuiocul într-un bol mediu până se amestecă. Se amestecă amestecul rămas de firimituri; lingură în capace de ciuperci, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu folie; se presară cu amestec de firimituri rezervat.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se încălzește.