Ciuperci Umplute Mediteraneene

Ciuperci Umplute Mediteraneene
Mediteraneene Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 793 calorii, 26g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare, trei brânzeturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Crab mediteranean și ciuperci umplute cu cuscus, Un aperitiv rapid: Ciuperci umplute mediteraneene, și Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; tocați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau refrigerați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați tulpini tocate și roșii; gătiți și amestecați 2 până la 4 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați pesmet și ceapă; gătiți și amestecați 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Se ia de pe foc; se răcește 10 min.
6
Încălziți cuptorul la 400 F. rezervați 1/4 cană amestec de firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se amestecă crema de brânză, brânza mărunțită și busuiocul într-un bol mediu până se amestecă. Se amestecă amestecul rămas de firimituri; lingură în capace de ciuperci, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu folie; se presară cu amestec de firimituri rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista