Ciuperci Umplute Italiene
Ciuperci umplute italiene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 290 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ciuperci, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Italiene, Ciuperci umplute italiene cu cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Răsuciți tulpinile de ciuperci pentru a le scoate din capacele de ciuperci. Tăiați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/3 cană. Rezervați capace de ciuperci.
Topiți 2 linguri de unt în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti tulpinile de ciuperci tocate, ceapa si ardeiul gras in unt aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie; se ia de pe foc. Se amestecă pesmet, condimente italiene, sare și piper. Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de pesmet.
Topiți 1 lingură de unt în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, în cuptor.
Așezați ciupercile, umplute cu părțile în sus, în tigaie.
Setați controlul cuptorului la fiert. Fierbeți ciupercile cu blaturi de 3 până la 4 inci de la căldură aproximativ 2 minute sau până când blaturile sunt maro deschis.