Ciuperci Umplute Cu Piure De Cartofi
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Cheesy piure de cartofi ciuperci umplute un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 129 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de brânză cheddar, ciuperci, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Piure De Cartofi, Ciuperci Umplute Cu Brânză Savuroasă, și Ciuperci Portabello Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați brânză mărunțită (rezervați suficient pentru a acoperi ciupercile), arpagic și slănină.
Îndepărtați tulpinile din ciupercile curate și capacele cu amestec de cartofi.
Întindeți uleiul de măsline și usturoiul tocat pe fundul foii de prăjituri cu pereți sau a vasului de copt.
Așezați ciupercile deasupra.
Presărați cheddar mărunțit peste vârful ciupercilor.
Coaceți timp de 20-25 de minute.