Ciuperci Umplute Cu Orez Cu Ghimbir

Ciuperci Umplute Cu Orez Cu Ghimbir
Ciuperci umplute cu orez ghimbir este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, ulei de canolan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute Cu Orez Cu Usturoi, Ciuperci Portobello umplute cu cârnați și orez, și Găină joc umplute cu orez sălbatic și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, combinați 1/2 lingură de condimente teriyaki și 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt și ungeți-le cu amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce ciupercile se coc, încălziți restul de 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, scallion, ghimbir și usturoi și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Adăugați carnea de porc măcinată și gătiți până la fiert, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de soia și restul de condimente teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8
Adăugați orezul și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Transferați într-un platou, garnisiți cu cilantro și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista