Ciuperci Umplute Cu Orez Cu Ghimbir

Ciuperci umplute cu orez ghimbir este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, ulei de canolan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute Cu Orez Cu Usturoi, Ciuperci Portobello umplute cu cârnați și orez, și Găină joc umplute cu orez sălbatic și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic, combinați 1/2 lingură de condimente teriyaki și 2 linguri de ulei de canola.
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt și ungeți-le cu amestecul de ulei.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
În timp ce ciupercile se coc, încălziți restul de 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, scallion, ghimbir și usturoi și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați carnea de porc măcinată și gătiți până la fiert, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de soia și restul de condimente teriyaki.
Adăugați orezul și gătiți până se încălzește.
Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de orez.
Transferați într-un platou, garnisiți cu cilantro și serviți imediat.