Ciuperci Umplute Cu Morcov, Dovlecei Și Unt De Arahide Deluxe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu morcov, dovlecei și unt de arahide. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 238 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, o măcinare de sare și piper, unt de arahide crocant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcov, Dovlecei, Ciuperci Și Tofu Afumat, Cupe De Biscuiți Cu Unt De Arahide Umplute Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Neagră, și Cupcakes umplute cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide învârtită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / 218° / gaz marca 7.
Curățați pielea ciupercilor și asigurați-vă că sunt curate. Folosiți o bucată de rulou de bucătărie dacă trebuie să le îndepărtați de praf.
Radeți morcovul și dovlecelul într-un bol și amestecați bine.
Adăugați untul de arahide și sosul de soia în morcovul ras și dovlecelul și amestecați bine împreună. Dacă amestecul este prea rigid, puteți adăuga puțin mai mult sos de soia, dar amestecul ar trebui să fie destul de gros. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți amestecul în cele patru ciuperci și acoperiți cu brânza rasă. Introduceți cuptorul pe o tavă de copt preîncălzită timp de 20-25 de minute până când brânza s-a topit și a început să se rumenească.
Serviți cu o selecție de legume sau cu un cartof copt și salată. Dacă doriți să serviți ca aperitiv, serviți doar cu puțină salată.