Ciuperci umplute cu cârnați II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Ciupercile umplute cu cârnați II. Această rețetă servește 10. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 de calorii, 6 g de proteine și 14 g de grăsimi. 136 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de minute. Un amestec de cremă de brânză, ciuperci, cârnați de porc măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Încercați ciuperci umplute cu cârnați, ciuperci umplute cu cârnați și ciuperci umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform.
Scurgeți și transferați într-un bol mediu.
Amesteca crema de branza cu carnati. Umpleți capacele de ciuperci cu crema de brânză și amestecul de cârnați.
Aranjați capacele de ciuperci umplute pe o tavă medie de copt. Se coace la cuptorul preincalzit 2-3 minute, pana se rumenesc usor.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și rosé spumant sunt alegerile mele de top pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling]()
NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling
Acest Riesling aromat semidulce are un buchet distinct de „miere”. Perfect echilibrat, acest vin are note gustative de fructe coapte în față și un final ușor persistent.