Ciuperci Umplute Cu Cârnați

Ciuperci Umplute Cu Cârnați
Cârnați ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine, țelină și spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați capace de ulei și ciuperci și capace de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se sotează capacele 5 până la 7 minute, până când sunt ușor rumenite și fragede pe margini. Întoarceți capacele și lăsați sucurile să se scurgă de capace.
6
Transferați capacele pe o foaie mică de copt antiaderentă. Ștergeți tigaia și reveniți la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
7
Adăugați o notă de ulei și cârnați în tigaia fierbinte. Se rumenesc și se sfărâmă cârnații timp de 3 minute. Într-un robot de bucătărie pulsează și toacă usturoiul, adaugă tulpini de ciuperci și puls pentru a toca tulpinile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
8
Adăugați țelină, ceapă și ardei gras roșu în ciuperci și puls pentru a toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CeapăCeapă
9
Scoateți amestecul din procesor și sotati legumele și ciupercile la foc mediu ridicat încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
10
Adăugați spanacul uscat, dezghețat și amestecați în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
SpanacSpanac
11
Adăugați pâinea tocată și brânza în tigaie și aruncați umplutura până când pâinea este umedă și umplutura este combinată, 2 sau 3 minute. Umpleți capacele cu umplutură folosind o lingură mică sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Puneți capacele în cuptorul încins și reduceți căldura la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți 6 până la 8 minute până la marginile clare ale umpluturii și setați umplutura în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați ciupercile umplute pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista