Cârnați ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1267 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 100%. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți și sfărâmați cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz și se rumenesc ușor; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci. Aranjați capacele de ciuperci pe foile de copt căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Într-un castron, combinați cârnații fierți, firimiturile de pâine, crema de brânză, usturoiul, pătrunjelul și sucul de lămâie. Se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Cârnați
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți cu grijă amestecul de cârnați în capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cârnați
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Coaceți, neacoperit, la 204° sau până când ciupercile sunt fragede și ușor rumenite,