Crab umplute Ciuperci III ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 48 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți țelină, boia de ardei, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci umplute cu Crab.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Clătiți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3
Scoateți și aruncați tulpinile.
4
Așezați capacele de ciuperci într-un castron mare. Acoperiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Într-o cratiță medie, fierbeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Se toarnă apa peste capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Se scurge după 1 minut și se usucă.
8
Folosind un blender sau un robot de bucătărie, amestecați bine ceapa, țelina, smântâna, crema de brânză, firimiturile de pâine, sucul de lămâie, usturoiul praf și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați amestecul într-un castron mediu și amestecați ușor carnea de crab cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul amestecat. Acoperiți fiecare capac cu o picătură de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 7 până la 10 minute, până se rumenesc ușor.
Crab în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.