Ciuperci Umplute Cu Crab
Ciupercile umplute cu Crab ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă pescatariană servește 18 și costă 38 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, ciuperci, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, amestecați Hellmann ' s diamonds sau Best Foods limitrofe real maioneză, pesmet, brânză și usturoi; pliați în carne de crab. Se amestecă uniform amestecul în capace de ciuperci.
Pe foaia de copt, aranjați capacele de ciuperci.
Coaceți 20 de minute sau până când se încălzește și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.