Ciuperci Umplute Cu Crab

Ciuperci Umplute Cu Crab
Ciupercile umplute cu Crab sunt un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Îndoiți carnea de crab; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Îndepărtați și aruncați tulpinile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Periați interiorul capacelor de ciuperci cu ulei. Puneți 1-2 lingurițe de amestec de crab în fiecare capac; se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
CrabiCrabi
Subţire-Subţire-
4
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace la 400 de minute pentru 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede și umplutura se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Gagnon beciuri Chardonnay Reserve (Oaked). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)
Acest Chardonnay de pe coasta Sonoma este la fel de mare și îndrăzneț pe cât poate fi chardonnay. Îmbătrânirea sur Lie în butoaie de stejar conferă acestui vin o aromă echilibrată de stejar, untos, cu doar aciditatea potrivită.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista