Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită

Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită
Ciuperci umplute cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 25 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită Balsamică, Burgeri de vită la grătar umpluți cu Provolone și ciuperci, și Gorgonzola - burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șobolani și usturoi și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați tulpini de ciuperci și sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se ia de pe foc; se amestecă friptura de vită și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
5
Aduceți bulionul la fiert într-un cuptor olandez; reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați capace de ciuperci în loturi și fierbeți fiecare lot 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Se scurge bine. Lingura amestec de carne de vită uniform în capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se presară cu pesmet și se așează pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Se fierb ciupercile umplute la 5 1/2 inci de la căldură timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista