Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită
Ciuperci umplute cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 25 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită Balsamică, Burgeri de vită la grătar umpluți cu Provolone și ciuperci, și Gorgonzola - burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șobolani și usturoi și sotati 2 până la 3 minute.
Adăugați tulpini de ciuperci și sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă friptura de vită și următoarele 4 ingrediente.
Aduceți bulionul la fiert într-un cuptor olandez; reduceți căldura.
Adăugați capace de ciuperci în loturi și fierbeți fiecare lot 3 minute.
Se scurge bine. Lingura amestec de carne de vită uniform în capace.
Se presară cu pesmet și se așează pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru broiler.
Se fierb ciupercile umplute la 5 1/2 inci de la căldură timp de 3 minute.