Ciuperci umplute cu brânză pe pâine prăjită
Ciupercile umplute cu brânză pe pâine prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci Umplute Cu Brânză Sărată, Ciuperci Portabello Umplute Cu Brânză, și Ciuperci Umplute Cu Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Porniți grătarul la mare pentru a-i oferi șansa de a se încălzi. Puneți trei sferturi din unt în cea mai mare tigaie și încălziți până se topește. Luați fiecare ciupercă și trageți tulpina, apoi puneți ciupercile în tigaia cu unt, cu partea plată în jos. Împrăștiați în jurul tulpinilor, rupându-le în timp ce mergeți să le rupeți puțin. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, intorcand ciupercile la jumatate, pana devin aurii si Suculente.
Între timp prăjiți pâinea într-un prăjitor de pâine sau sub grătar și când este gata, întindeți cu untul rămas.
Luați ciupercile din tigaie (lăsați tulpinile în urmă) și puneți-le cu cupa în sus într-un vas termorezistent superficial. Acum răsturnați spanacul în tigaie cu tulpinile și amestecați-l în sucurile de unt timp de aproximativ un minut, doar până se ofilește. Puneți amestecul pe ciuperci, acoperiți spanacul cu o felie de cheddar și clipiți sub grătar până când brânza se topește.
Serviți fiecare ciupercă pe o felie de pâine prăjită cu unt și lingură peste sucuri.