Ciuperci umplute cu brânză pe pâine prăjită

Ciuperci umplute cu brânză pe pâine prăjită
Ciupercile umplute cu brânză pe pâine prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci Umplute Cu Brânză Sărată, Ciuperci Portabello Umplute Cu Brânză, și Ciuperci Umplute Cu Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Porniți grătarul la mare pentru a-i oferi șansa de a se încălzi. Puneți trei sferturi din unt în cea mai mare tigaie și încălziți până se topește. Luați fiecare ciupercă și trageți tulpina, apoi puneți ciupercile în tigaia cu unt, cu partea plată în jos. Împrăștiați în jurul tulpinilor, rupându-le în timp ce mergeți să le rupeți puțin. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, intorcand ciupercile la jumatate, pana devin aurii si Suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Între timp prăjiți pâinea într-un prăjitor de pâine sau sub grătar și când este gata, întindeți cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Luați ciupercile din tigaie (lăsați tulpinile în urmă) și puneți-le cu cupa în sus într-un vas termorezistent superficial. Acum răsturnați spanacul în tigaie cu tulpinile și amestecați-l în sucurile de unt timp de aproximativ un minut, doar până se ofilește. Puneți amestecul pe ciuperci, acoperiți spanacul cu o felie de cheddar și clipiți sub grătar până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți fiecare ciupercă pe o felie de pâine prăjită cu unt și lingură peste sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Un amestec spumant pinot noir de mare valoare de la producătorii ca ' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos la gust, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista