Ciuperci umplute cu brânză de Avocado și capre
Avocado și capre brânză umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 254 calorii. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați o măcinare de piper, o caju, ciuperci plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tarta de sparanghel cu ciuperci balsamice si branza de capra, Bruschetta Cu Brânză De Avocado, Mazăre Și Capre, și Sandvișuri cremoase cu brânză de Avocado și capre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 230C / 210C fan / 232° / marca de gaz
Curățați ciupercile, condimentați cu piper negru și dați deoparte.
Ofilește spanacul. Clătiți-l într-o strecurătoare, apoi turnați un kettleful de apă clocotită peste el pentru a-l ofili. Terminați cu apă rece pentru a o răci, apoi stoarceți cât mai multă apă, apoi tocați și întindeți peste ciuperci.
Presărați câteva nuci peste fiecare ciupercă, apoi acoperiți cu felii de avocado și niște brânză de capră. Se condimentează cu piper și se coace timp de 15 minute până când ciuperca este gătită.
Serviți cu o salată verde sau legume.