Ciuperci Umplute Cazinou

Ciuperci Umplute Cazinou
Ciuperci umplute cazinou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, unt, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Scoicile Cazinou, Scoicile Cazinou, și Scoicile Cazinou.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Scoateți tulpinile din ciuperci. Rezervați și tăiați aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Aranjați capacele de ciuperci într-un singur strat pe foaia de copt pregătită, astfel încât marginile capacelor să se atingă reciproc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți 1/2 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Așezați tulpinile de ciuperci rezervate, tocate în tigaie și gătiți încet și amestecați până se înmoaie. Se amestecă făina pentru a acoperi tulpinile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă în ceapă verde, sherry, scoici tocate și 1/2 suc rezervat (aruncați restul), usturoi, pesmet, piper, condimente în stil Italian și bucăți de slănină. Continuați să gătiți aproximativ 3 minute, până când toate ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PesmetPesmet
Ceapa VerdeCeapa Verde
Bacon BițiBacon Biți
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ScoiciScoici
SucSuc
7
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Romano. Se lasă amestecul să se răcească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
8
Umpleți generos capacele de ciuperci cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
9
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 până la 25 de minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista