Ciuperci Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă servește 28. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare și piper, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați firimiturile de pâine, Pecorino Romano, usturoiul, pătrunjelul, menta, sarea și piperul, după gust și 2 linguri de ulei de măsline într-un bol mediu pentru a amesteca.
Stropiți o foaie mare de copt grea cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline, pentru a acoperi. Puneți umplutura în cavitățile de ciuperci și aranjați pe foaia de copt, cu cavitatea în sus.
Stropiți uleiul rămas peste umplutura din fiecare ciupercă.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și umplutura este încălzită și aurie deasupra, aproximativ 25 de minute.