Ciuperci sălbatice și umplutură de spanac
Umplutura de ciuperci sălbatice și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, țelină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Ciuperci sălbatice și umplutură de spanac, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt cu ulei de măsline în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugăciuperci sălbatice condimentate și se presară ușorcu sare și piper. Saut pana cand ciupercile sunt fragede si incep sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Transferați ciupercile într-un castron mare.
Topiți restul de 1/2 cană de unt în acelașikillet la foc mediu.
Adăugați ceapa șițelină. Saut până când legumele sunt fragede,aproximativ 12 minute.
Adăugați toate ierburile; saut 1minute mai mult.
Adăugați spanac și aruncați până ladoar ofilit, aproximativ 1 minut.
Adăugați legumeamestec în castron cu ciuperci. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Împărțiți pâineaîntre 2 foi de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea este crustă, dar nu tare, inversând foile după 5 minute, 10 până la 12 minutetotal.
Se transferă într-un castron foarte mare și se răcește.
Vas de copt cu unt de 13x9x2 inci. Se amestecăamestec de legume în pâine.
Bateți ouăle, sarea și piperul într-un castron mic pentru a se amesteca bine;bateți în 1 cană de bulion.
Adăugați amestecul de ou laumplerea, aruncarea pentru a combina uniform șiadăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Coaceți umplutura descoperită până când este gătită și maro și crustă deasupra, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.