Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă cu brânză

Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă cu brânză
Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă brânză cremoasă necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 11,44 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1394 calorii, 66g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ghimbir, frunze de busuioc, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este excelent. Rețete similare sunt Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă cu brânză, Ciuperci prajite cu mamaliga Cheesy, și Ciuperci prajite cu mamaliga Cheesy.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță peste mediu-mare. Când uleiul de măsline este fierbinte, adăugați 2 crenguțe de rozmarin și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți rozmarinul și adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Gatiti ceapa pana devin translucide, aproximativ 4 minute, apoi adaugati ciupercile si sotati pana isi elibereaza lichidul, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul alb se aduce la foc mic aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă un vârf de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
SareSare
5
Transferați ciupercile într-un castron de servire și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă bulionul de pui și se aduce la fierbere, apoi se adaugă oregano și busuioc. Se toarnă încet mămăliga și se amestecă constant până se îngroașă mămăliga. Amestecați smântâna grea și fontina și amestecați până când aveți o textură netedă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Cremă GreaCremă Grea
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
MamaligaMamaliga
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
3
Transferați mămăliga într-un vas de servit și garnisiți cu parmezan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MamaligaMamaliga
ArpagicArpagic
1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Devein creveții tăind spatele cu foarfeca și îndepărtând vena. Lăsați creveții în coajă. Folosiți degetele pentru a separa coaja de părțile laterale ale creveților și adăugați-le la marinată. Se lasă deoparte la marinat timp de 1 oră. Setați temperatura grătarului la mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți creveții pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Reduceți marinada rămasă pe un arzător lateral într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
4
Scoateți creveții pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Stropiți cu marinada redusă și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MarinadaMarinada

Ingrediente

907Nuci de orice fel (tocate)1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb306 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei chile tocațiardei chile tocați3(iarnă)3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt2(iarnă)arpagic tocat, pentru garniturăarpagic tocat, pentru garnitură2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifontina rasăfontina rasă596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate2crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocatusturoi tocat2(iarnă)ghimbir tocatghimbir tocat1halbecăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)306 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale680Nuci de orice fel (tocate)creveți, cu capete pe (aproximativ 18 creveți)creveți, cu capete pe (aproximativ 18 creveți)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită3(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilichior de portocale (recomandat Grand Marnier)lichior de portocale (recomandat Grand Marnier)2(iarnă)coaja de portocalacoaja de portocala596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci de stridii tăiate în 1/2ciuperci de stridii tăiate în 1/2596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de pătrunjel tocat, pentru garniturăfrunze de pătrunjel tocat, pentru garnitură454Nuci de orice fel (tocate)mamaliga instantmamaliga instant1pinchfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallions tocate, pentru garniturascallions tocate, pentru garnitura1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci shiitake, tăiate și tăiate în 1/2ciuperci shiitake, tăiate și tăiate în 1/206 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa dulce tocataceapa dulce tocata1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista