Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă cu brânză
Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă brânză cremoasă necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 11,44 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1394 calorii, 66g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ghimbir, frunze de busuioc, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este excelent. Rețete similare sunt Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă cu brânză, Ciuperci prajite cu mamaliga Cheesy, și Ciuperci prajite cu mamaliga Cheesy.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță peste mediu-mare. Când uleiul de măsline este fierbinte, adăugați 2 crenguțe de rozmarin și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți rozmarinul și adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
3
Gatiti ceapa pana devin translucide, aproximativ 4 minute, apoi adaugati ciupercile si sotati pana isi elibereaza lichidul, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul alb se aduce la foc mic aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă un vârf de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Piper Negru
Sare
5
Transferați ciupercile într-un castron de servire și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă bulionul de pui și se aduce la fierbere, apoi se adaugă oregano și busuioc. Se toarnă încet mămăliga și se amestecă constant până se îngroașă mămăliga. Amestecați smântâna grea și fontina și amestecați până când aveți o textură netedă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Cremă Grea
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Mamaliga
Usturoi
Busuioc
3
Transferați mămăliga într-un vas de servit și garnisiți cu parmezan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Mamaliga
Arpagic
1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Devein creveții tăind spatele cu foarfeca și îndepărtând vena. Lăsați creveții în coajă. Folosiți degetele pentru a separa coaja de părțile laterale ale creveților și adăugați-le la marinată. Se lasă deoparte la marinat timp de 1 oră. Setați temperatura grătarului la mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți creveții pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Reduceți marinada rămasă pe un arzător lateral într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Tigaie
4
Scoateți creveții pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
5
Stropiți cu marinada redusă și garnisiți cu scallions.