Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă

Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă
Sauteed ciuperci sălbatice peste mamaliga brânzos cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1424 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 11,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți ciuperci shiitake, sos de soia, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Saut ciuperci cu mamaliga siropoasa, Polenta cu Ciuperci sotate, și Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță peste mediu-mare. Când uleiul de măsline este fierbinte adăugați 2 crenguțe de rozmarin și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți rozmarinul și adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Gatiti ceapa pana la translucid, aproximativ 4 minute, apoi adaugati ciupercile si sotati pana cand isi elibereaza lichidul, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul alb se aduce la foc mic aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă un vârf de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Transferați ciupercile într-un bol de servire și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă bulionul de pui și se dă la fiert, apoi se adaugă oregano și busuioc. Se toarnă încet polenta și se amestecă constant până când polenta se îngroașă. Amestecați smântâna grea și fontina și amestecați până când aveți o textură netedă și cremoasă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Brânză FontinaBrânză Fontina
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Transferați polenta într-un vas de servire și garnisiți cu parmezan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Devein creveții tăind spatele cu foarfece și îndepărtând vena. Lăsați creveții în coajă. Folosiți degetele pentru a separa coaja de părțile laterale ale creveților și adăugați-le la marinată. Puneți deoparte la marinat timp de 1 oră. Setați temperatura grătarului pentru mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți creveții pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Reduceți marinada rămasă pe un arzător lateral într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți creveții pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Stropiți cu marinata redusă și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime

Ingrediente

9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chile tocațiardei chile tocați33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic tocat, pentru garniturăarpagic tocat, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfontina rasăfontina rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate2crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt12 lingurițe de pudră de usturoiusturoi tocatusturoi tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir tocatghimbir tocat1halbecăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, cu capete pe (aproximativ 18 creveți)creveți, cu capete pe (aproximativ 18 creveți)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillichior de portocale (recomandat Grand Marnier)lichior de portocale (recomandat Grand Marnier)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)pâine albă, feliată subțire (aproximativ 18 felii)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci de stridii tăiate în 1/2ciuperci de stridii tăiate în 1/2591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel tocat, pentru garniturăfrunze de pătrunjel tocat, pentru garnitură4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mamaliga instantmamaliga instant1pinchfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallions tocate, pentru garniturascallions tocate, pentru garnitura12 lingurițe de pudră de usturoiceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci shiitake, tăiate și tăiate în 1/2ciuperci shiitake, tăiate și tăiate în 1/201 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa dulce tocataceapa dulce tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista