Sauteed ciuperci sălbatice peste mamaliga brânzos cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1424 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 11,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți ciuperci shiitake, sos de soia, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Saut ciuperci cu mamaliga siropoasa, Polenta cu Ciuperci sotate, și Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță peste mediu-mare. Când uleiul de măsline este fierbinte adăugați 2 crenguțe de rozmarin și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți rozmarinul și adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Gatiti ceapa pana la translucid, aproximativ 4 minute, apoi adaugati ciupercile si sotati pana cand isi elibereaza lichidul, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul alb se aduce la foc mic aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă un vârf de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați ciupercile într-un bol de servire și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă bulionul de pui și se dă la fiert, apoi se adaugă oregano și busuioc. Se toarnă încet polenta și se amestecă constant până când polenta se îngroașă. Amestecați smântâna grea și fontina și amestecați până când aveți o textură netedă și cremoasă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
16 Felii De Brânză Fontina
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Transferați polenta într-un vas de servire și garnisiți cu parmezan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Devein creveții tăind spatele cu foarfece și îndepărtând vena. Lăsați creveții în coajă. Folosiți degetele pentru a separa coaja de părțile laterale ale creveților și adăugați-le la marinată. Puneți deoparte la marinat timp de 1 oră. Setați temperatura grătarului pentru mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți creveții pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Reduceți marinada rămasă pe un arzător lateral într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți creveții pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Stropiți cu marinata redusă și garnisiți cu scallions.