Ciuperci Sălbatice Crostini

Ciuperci Sălbatice Crostini
Rețeta crostini de ciuperci sălbatice este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 364 calorii. Un amestec de usturoi, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci Sălbatice Crostini, Ciuperci Sălbatice Crostini, și Asiago Ciuperci Sălbatice Crostini pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Revista