Ciuperci Sălbatice-Ch. C. V. Crostini

Ciuperci Sălbatice-Ch. C. V. Crostini
Ciuperci sălbatice-Chcr. vre Crostini este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1412 calorii. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Sălbatice Crostini, Ciuperci Sălbatice Crostini, și Ciuperci Sălbatice Crostini.

Instrucțiuni

1
Aranjați feliile de baghetă într - un singur strat pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Periați blaturile ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Coaceți pe raftul din mijloc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până devine auriu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate, bucățile de resturi și petele învinețite din ciuperci (pentru shiitakes, îndepărtați întreaga tulpină). Clătiți bine ciupercile și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
5
Tăiați ciupercile mai mari de 1/2 inch în felii groase de 1/4 inch; lăsați-le pe cele mai mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți untul; adăugați usturoi și amestecați des până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciuperci, șalotă și cimbru; amestecați des până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați vin, bulion și oțet și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite; se fierbe până se evaporă lichidul, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se adaugă sare și piper după gust. Păstrați cald la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
Întindeți chvre în mod egal pe felii de baghetă prăjite. Puneți amestecul de ciuperci calde în mod egal peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară uniform cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate49
Revista