Ciuperci Sălbatice-Ch. C. V. Crostini
Ciuperci sălbatice-Chcr. vre Crostini este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1412 calorii. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Sălbatice Crostini, Ciuperci Sălbatice Crostini, și Ciuperci Sălbatice Crostini.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de baghetă într - un singur strat pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Periați blaturile ușor cu ulei.
Coaceți pe raftul din mijloc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până devine auriu, 15 până la 20 de minute.
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate, bucățile de resturi și petele învinețite din ciuperci (pentru shiitakes, îndepărtați întreaga tulpină). Clătiți bine ciupercile și scurgeți-le.
Tăiați ciupercile mai mari de 1/2 inch în felii groase de 1/4 inch; lăsați-le pe cele mai mici întregi.
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți untul; adăugați usturoi și amestecați des până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciuperci, șalotă și cimbru; amestecați des până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute.
Adăugați vin, bulion și oțet și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite; se fierbe până se evaporă lichidul, 4 până la 6 minute.
Se adaugă sare și piper după gust. Păstrați cald la foc mic, amestecând ocazional.
Întindeți chvre în mod egal pe felii de baghetă prăjite. Puneți amestecul de ciuperci calde în mod egal peste brânză.
Se presară uniform cu pătrunjel.