Ciuperci Sotate

Ciuperci Sotate
Ciupercile sotate necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Saut Ciuperci, Ciuperci Sotate, și Saut Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Așteptați 1 sau 2 minute pentru ca acesta să ajungă la punctul de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul și aruncați furios, astfel încât usturoiul să nu ardă. Când ceapa devine translucidă adăugați ciupercile și aruncați până când toate ciupercile se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scoateți din căldură.
4
Se adaugă untul și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Serviți imediat.
6
Nota bucătarului: nu rulați niciodată ciupercile direct sub apă; acestea vor absorbi apa ca un burete, iar sosul dvs. va fi mult prea ud. În schimb, folosind un prosop de hârtie ușor umed, ștergeți ciupercile în jos. Alternativ, folosiți perie de patiserie și praf murdăria din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista