Ciuperci Sotate

Ciuperci Sotate
Ciupercile sotate necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Saut Ciuperci, Ciuperci Sotate, și Saut Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Așteptați 1 sau 2 minute pentru ca acesta să ajungă la punctul de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul și aruncați furios, astfel încât usturoiul să nu ardă. Când ceapa devine translucidă adăugați ciupercile și aruncați până când toate ciupercile se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți din căldură.
4
Se adaugă untul și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Serviți imediat.
6
Nota bucătarului: nu rulați niciodată ciupercile direct sub apă; acestea vor absorbi apa ca un burete, iar sosul dvs. va fi mult prea ud. În schimb, folosind un prosop de hârtie ușor umed, ștergeți ciupercile în jos. Alternativ, folosiți perie de patiserie și praf murdăria din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista