Ciuperci Saut 8

Ciuperci Saut 8
Saut de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de piper, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sote De Dovlecei Și Ciuperci, Sote De Ciuperci De Sparanghel, și Sote De Ciuperci Portobello.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile într-un castron cu apă și puțin suc de lămâie timp de 5 minute. Țineți cuțitul de tăiere pe spatele lamei, nu mânerul. Orientați vârful cuțitului spre centrul capacului de ciuperci. Pivotați lama în capac pe părtinire. Rock ciuperci spre tine și cuțit departe de tine într-o mișcare lină, ușor, teșind o bandă. Repetați cu ciupercile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ciupercile, cu capacul în jos, cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți ciupercile cu clești și presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper, apoi gătiți până când ciupercile sunt fragede, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
4
Se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
5
În timp ce ciupercile se gătesc, aranjați triunghiurile de pâine într-o tigaie superficială. Se fierbe la 5 până la 6 inci de căldură, întorcându-se o dată, până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute în total (urmăriți cu atenție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Puneți 3 pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii, apoi împărțiți ciupercile între ele cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Stropiți sucurile de tigaie peste ciuperci și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista