Ciuperci-Portocaliu Cotlet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciuperci-portocaliu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 411 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 2,29 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ciuperci, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Sos De Ciuperci, Orange Rosemary Cotlet De Porc, și Chop-chop pui în cupe de salată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, se toacă carnea de porc maro în ulei pe ambele părți. Continuați să gătiți până când un termometru pentru carne citește 160 -170 -170, aproximativ 6 minute.
Scoateți și păstrați cald. În aceeași tigaie, sotează ceapa, ciupercile și usturoiul până se înmoaie.
Adăugați marmeladă și sos de soia; gătiți și amestecați până se încălzește.
Se presară cu sâmburi de floarea soarelui, dacă se dorește.