Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi

Ciupercile Portobello umplute la grătar pentru doi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de orez brun, ciuperci portobello, lapte italian* trei amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Folosiți lingura pentru a îndepărta tulpinile și branhiile maronii de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci. Aruncați branhiile; tăiați tulpinile.
Periați ambele părți ale capacelor de ciuperci uniform cu 2 linguri. pansament.
Încălziți pansamentul rămas în tigaie mică la foc mediu.
Adăugați tulpini tocate; gatiti si amestecati 6 min. sau până la licitație. Se amestecă orezul, roșiile, brânza și busuiocul.
Grill ciuperci, partea de sus în sus, 5 min; rândul său. Se acoperă cu amestec de orez; grătar 5 min. până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită.