Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză

Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză
Ciupercile Portobello umplute cu supă de ceapă franceză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, brânză gruyincrucrore, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, și Supă de ceapă franceză gratinată chiftele umplute pentru # SundaySupper cu @ GalloFamily.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și cimbru, condimentați generos cu sare și piper și gătiți, amestecând rar și reglând focul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Între timp, prăjiți ciupercile și prăjiți pâinea.Puneți o grătar peste o foaie de copt. Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile (nu este nevoie să răzuiți branhiile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu tot uleiul și condimentați generos cu sare și piper. Aranjați capacul portobellos cu fața în jos pe raft.Prăjiți ciupercile timp de 8 minute. Întoarceți și prăjiți până când cedează doar când sunt străpunși cu un cuțit, dar își păstrează încă forma, cu aproximativ 8 minute mai mult. Puneți foaia de copt deoparte pentru a lăsa excesul de lichid să se scurgă din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați lingura rămasă de unt într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește (alternativ, topiți-l într-o cratiță mică la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch, adăugați-le în castron, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați cuburile pe o a doua foaie de copt și întindeți—le într-un strat uniform (rezervați vasul-nu este nevoie să îl spălați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți până se prăjește și se rumenesc, amestecând la jumătate, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați pâinea prăjită în vasul rezervat și puneți—o deoparte (rezervați foaia de copt-nu este nevoie să o spălați). Întoarceți cuptorul la fiert.Când ceapa este gata, adăugați sherry și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă complet, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se ia de pe foc, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10
Așezați ciupercile cu capul în jos pe foaia de copt rezervată. Împărțiți ceapa peste ciuperci. Împărțiți pâinea prăjită peste ceapă și folosiți-vă mâinile pentru a apăsa ușor pâinea într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Presărați ciupercile uniform cu brânza.Se fierbe până se încălzește și brânza se topește și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista