Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză

Ciupercile Portobello umplute cu supă de ceapă franceză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, brânză gruyincrucrore, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, și Supă de ceapă franceză gratinată chiftele umplute pentru # SundaySupper cu @ GalloFamily.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și cimbru, condimentați generos cu sare și piper și gătiți, amestecând rar și reglând focul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Între timp, prăjiți ciupercile și prăjiți pâinea.Puneți o grătar peste o foaie de copt. Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile (nu este nevoie să răzuiți branhiile).
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu tot uleiul și condimentați generos cu sare și piper. Aranjați capacul portobellos cu fața în jos pe raft.Prăjiți ciupercile timp de 8 minute. Întoarceți și prăjiți până când cedează doar când sunt străpunși cu un cuțit, dar își păstrează încă forma, cu aproximativ 8 minute mai mult. Puneți foaia de copt deoparte pentru a lăsa excesul de lichid să se scurgă din ciuperci.
Așezați lingura rămasă de unt într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește (alternativ, topiți-l într-o cratiță mică la foc mic).
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch, adăugați-le în castron, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Transferați cuburile pe o a doua foaie de copt și întindeți—le într-un strat uniform (rezervați vasul-nu este nevoie să îl spălați).
Coaceți până se prăjește și se rumenesc, amestecând la jumătate, aproximativ 10 minute în total.
Transferați pâinea prăjită în vasul rezervat și puneți—o deoparte (rezervați foaia de copt-nu este nevoie să o spălați). Întoarceți cuptorul la fiert.Când ceapa este gata, adăugați sherry și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă complet, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Așezați ciupercile cu capul în jos pe foaia de copt rezervată. Împărțiți ceapa peste ciuperci. Împărțiți pâinea prăjită peste ceapă și folosiți-vă mâinile pentru a apăsa ușor pâinea într-un strat uniform.
Presărați ciupercile uniform cu brânza.Se fierbe până se încălzește și brânza se topește și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.