Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ardei, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu spanac și baie de anghinare, Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac Și Planificarea Meselor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Folosiți lingura sau cuțitul ascuțit pentru a răzui branhiile de pe capace; aruncați branhiile.
Perie 1 Lingură. pansament pe laturile rotunjite ale capacelor; așezați, laturile rotunjite în jos, în tigaie căptușită cu folie de 15x10x1 inch.
Încălziți pansamentul rămas în cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați tulpini tocate, ardei și usturoi; gatiti si amestecati 2 min.
Adăugați spanac; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 4 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând după 2 min. Lingură peste capace de ciuperci; se acoperă cu brânză.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când ciupercile sunt fragede.