Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac

Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ardei, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu spanac și baie de anghinare, Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac Și Planificarea Meselor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Folosiți lingura sau cuțitul ascuțit pentru a răzui branhiile de pe capace; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Perie 1 Lingură. pansament pe laturile rotunjite ale capacelor; așezați, laturile rotunjite în jos, în tigaie căptușită cu folie de 15x10x1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încălziți pansamentul rămas în cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați tulpini tocate, ardei și usturoi; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați spanac; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 4 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând după 2 min. Lingură peste capace de ciuperci; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista