Ciuperci Portobello umplute cu cereale și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu cereale și legume. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, amestec de brânză, amestec de orez cu cereale pentru recolta de legume la microunde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Așezați ciupercile, cu branhiile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute.
În timp ce ciupercile se fierb, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de usturoi și roșii în tigaie. Saut 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă orezul, 3/4 cană de brânză și sosul Worcestershire.
Întoarceți ciupercile; presărați uniform cu sare și piper. Împărțiți amestecul de orez uniform între ciuperci; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.