Ciuperci Portobello umplute cu cereale și legume

Ciuperci Portobello umplute cu cereale și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu cereale și legume. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, amestec de brânză, amestec de orez cu cereale pentru recolta de legume la microunde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Așezați ciupercile, cu branhiile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
În timp ce ciupercile se fierb, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de usturoi și roșii în tigaie. Saut 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă orezul, 3/4 cană de brânză și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
TomateTomate
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți ciupercile; presărați uniform cu sare și piper. Împărțiți amestecul de orez uniform între ciuperci; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
OrezOrez
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista