Ciuperci Portobello, Ragu de ardei iute și dulce cu Pappardelle

Ciuperci Portobello, Ragu de ardei iute și dulce cu Pappardelle
Portobello Ciuperci, fierbinte și dulce piper Ragu cu Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.37 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1108 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți maghiran, guanciale, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle cu pui si ciuperci Rag, Pappardelle Cu Ragu De Vită Și Ciuperci, și Ardei și ciuperci Pappardelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și tocați cireșele roșii și ardeii grași până se înnegresc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Se pune într-un bol și se acoperă pentru a se răci. Cojiți și semănați ardeii. Tăiați fin ardeii roșii de cireșe, apoi tocați ardeii roșii în zaruri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Între timp, încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și adăugați pancetta la randare, 2 până la 3 minute. Amestecați ciupercile și gătiți până la întuneric și fraged, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați rozmarinul, Salvia, cimbrul, maghiranul, usturoiul, ceapa și puțină sare și piper negru și gătiți 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și ardeii prăjiți. Degajează cu vinul și gătește până se reduce la jumătate, răzuind reducând bucățile de pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile și se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când roșiile se descompun, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
MaghiranMaghiran
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pappardelle la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit cu amidon înainte de a scurge și aruncați pastele cu sosul și apa de gătit 1 minut. Pentru a servi, combinați pastele cu o mulțime de pecorino ras, trecând mai mult la masă, pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
PecorinoPecorino
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista