Ciuperci Portobello, Ragu de ardei iute și dulce cu Pappardelle
Portobello Ciuperci, fierbinte și dulce piper Ragu cu Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.37 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1108 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți maghiran, guanciale, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle cu pui si ciuperci Rag, Pappardelle Cu Ragu De Vită Și Ciuperci, și Ardei și ciuperci Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul și tocați cireșele roșii și ardeii grași până se înnegresc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Se pune într-un bol și se acoperă pentru a se răci. Cojiți și semănați ardeii. Tăiați fin ardeii roșii de cireșe, apoi tocați ardeii roșii în zaruri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Între timp, încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și adăugați pancetta la randare, 2 până la 3 minute. Amestecați ciupercile și gătiți până la întuneric și fraged, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați rozmarinul, Salvia, cimbrul, maghiranul, usturoiul, ceapa și puțină sare și piper negru și gătiți 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și ardeii prăjiți. Degajează cu vinul și gătește până se reduce la jumătate, răzuind reducând bucățile de pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile și se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când roșiile se descompun, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Maghiran
Gât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pappardelle la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit cu amidon înainte de a scurge și aruncați pastele cu sosul și apa de gătit 1 minut. Pentru a servi, combinați pastele cu o mulțime de pecorino ras, trecând mai mult la masă, pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Pecorino
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire