Ciuperci Portobello La Grătar Cu Var
Ciupercile Portobello la grătar cu var necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Magice Portobello La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți branhiile din capacele de ciuperci folosind o lingură de metal; aruncați branhiile.
Frecați ciupercile uniform cu ulei; presărați uniform cu sare, piper și coajă.
Stropiți cu suc de lămâie, aruncând pentru a acoperi.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, pe un grătar acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Tăiați în benzi, dacă doriți.