Ciuperci Portobello la grătar cu unt de tarhon-pătrunjel

Ciupercile Portobello la grătar cu unt de tarhon-pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de tarhon, sare și piper, ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu tarhonul și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ungeți capacele portobello cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți ciupercile pe grătar, branhii în jos și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt fragede și carbonizate frumos, aproximativ 8 minute. Puneți untul de tarhon-pătrunjel peste branhii și gătiți timp de aproximativ 1 minut mai mult, până când untul este topit.
Transferați ciupercile la grătar în farfurii și serviți imediat.