Ciuperci Portobello La Grătar
Ciupercile Portobello la grătar sunt fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1232 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ciuperci portobello, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile, rezervați pentru altă utilizare.
Așezați capacele pe o farfurie cu branhiile în sus.
Într-un castron mic, combinați uleiul, ceapa, usturoiul și oțetul.
Se toarnă amestecul uniform peste capacele de ciuperci și se lasă să stea 1 oră.
Grătați peste grătarul fierbinte timp de 10 minute.