Ciuperci Portobello La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello la grătar. Această rețetă face 3 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1239 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci portobello, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile, rezervați pentru altă utilizare.
Așezați capacele pe o farfurie cu branhiile în sus.
Într-un castron mic, combinați uleiul, ceapa, usturoiul și oțetul.
Se toarnă amestecul uniform peste capacele de ciuperci și se lasă să stea 1 oră.
Grătați peste grătarul fierbinte timp de 10 minute.