Ciuperci Portobello La Grătar

Ciuperci Portobello La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello la grătar. Această rețetă face 3 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1239 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci portobello, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile, rezervați pentru altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Așezați capacele pe o farfurie cu branhiile în sus.
3
Într-un castron mic, combinați uleiul, ceapa, usturoiul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul uniform peste capacele de ciuperci și se lasă să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Grătați peste grătarul fierbinte timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista