Ciuperci Portabella Prăjite

Ciuperci Portabella Prăjite
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Ciupercile Portabella prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, acompaniament: pene de lămâie, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite, Ciuperci Portabella Umplute, și Ciuperci Portabella La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aruncați firimiturile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un castron și întindeți-le pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți ușor ouăle într-un castron. Înmuiați feliile de ciuperci 3 sau 4 la un moment dat în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi transferați-le în pesmet, apăsând feliile de ciuperci în firimituri pentru a ajuta la aderare și întorcându-vă la acoperire. (Acoperirea va fi neuniformă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați într-o tavă.
4
Încălziți uleiul de aproximativ 1 inch într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru. Se prăjesc ciupercile în loturi de 7 sau 8, întorcându-se ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe lot, returnând uleiul la 350 mc F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Transferați ciupercile cu o lingură pliată ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
* Ciupercile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite lejer cu folie, pe prosoape de hârtie proaspete la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Se transferă pe o foaie mare de copt, aranjând în 1 strat și se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până se încălzește, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista