Ciuperci Portabella Prăjite
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Ciupercile Portabella prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, acompaniament: pene de lămâie, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite, Ciuperci Portabella Umplute, și Ciuperci Portabella La Grătar.
Instrucțiuni
Aruncați firimiturile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un castron și întindeți-le pe o farfurie mare.
Bateți ușor ouăle într-un castron. Înmuiați feliile de ciuperci 3 sau 4 la un moment dat în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi transferați-le în pesmet, apăsând feliile de ciuperci în firimituri pentru a ajuta la aderare și întorcându-vă la acoperire. (Acoperirea va fi neuniformă.)
Încălziți uleiul de aproximativ 1 inch într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru. Se prăjesc ciupercile în loturi de 7 sau 8, întorcându-se ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe lot, returnând uleiul la 350 mc F între loturi.
Transferați ciupercile cu o lingură pliată ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și se servește cald.
* Ciupercile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite lejer cu folie, pe prosoape de hârtie proaspete la temperatura camerei.
Se transferă pe o foaie mare de copt, aranjând în 1 strat și se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până se încălzește, 10 până la 15 minute.