Ciuperci Portabella Prăjite

Ciuperci Portabella Prăjite
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Ciupercile Portabella prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, acompaniament: pene de lămâie, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite, Ciuperci Portabella Umplute, și Ciuperci Portabella La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aruncați firimiturile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un castron și întindeți-le pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți ușor ouăle într-un castron. Înmuiați feliile de ciuperci 3 sau 4 la un moment dat în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi transferați-le în pesmet, apăsând feliile de ciuperci în firimituri pentru a ajuta la aderare și întorcându-vă la acoperire. (Acoperirea va fi neuniformă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Transferați într-o tavă.
4
Încălziți uleiul de aproximativ 1 inch într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru. Se prăjesc ciupercile în loturi de 7 sau 8, întorcându-se ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe lot, returnând uleiul la 350 mc F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Transferați ciupercile cu o lingură pliată ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
* Ciupercile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite lejer cu folie, pe prosoape de hârtie proaspete la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se transferă pe o foaie mare de copt, aranjând în 1 strat și se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până se încălzește, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista