Ciuperci Pateu
Ciuperci P.M. P. M. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 297 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fistic prăjit, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ciuperci pateu, Caju-Ciuperci Pateu, și Minunat Ciuperci Pateu.
Instrucțiuni
Dacă folosiți ciuperci uscate, puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu 2 căni de apă fierbinte.
Lăsați să stea până se înmoaie, 15 până la 30 de minute. Strângeți ciupercile sub apă pentru a elibera orice nisip, apoi ridicați-le și clătiți bine sub apă curentă, frecând ușor pentru a elibera orice nisip rămas; aruncați apa de înmuiere. Dacă utilizați shiitakes, tăiați și aruncați tulpinile dure; tocați grosolan ciupercile.
Între timp, clătiți ciupercile proaspete. Dacă utilizați shiitakes, tăiați și aruncați tulpinile dure. Tăiați gros ciupercile.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți untul.
Adăugați ciuperci uscate proaspete și înmuiate, șalotă, usturoi, pudră de curry și chimen; amestecați des până când tot lichidul este evaporat și amestecul este ușor rumenit, 6 până la 8 minute.
Într-un robot de bucătărie, rotiți nucile până când sunt măcinate fin.
Adăugați ulei și rotiți până când amestecul formează o pastă.
Se adaugă amestecul de ciuperci și se învârte până se omogenizează.
Se adaugă sare și piper după gust. Movilă într-un castron.
Serviți pt cu felii de baghetă sau biscuiți.