Ciuperci Morel și ouă de sparanghel Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ciupercile Morel și ouăle de sparanghel Benedict. Această rețetă servește 2. O porție conține 514 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sparanghel de sulițe, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci Și Ouă De Sparanghel Benedict, Ouă Amestecate Cu Rampe, Sparanghel Și Ciuperci Morel, și Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Adăugați untul și lăsați-l să se topească.
Adăugați ciupercile și gătiți până când își eliberează umezeala, aproximativ 3-5 minute.
Adăugați vinul sau bulionul, deglazați tigaia și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-3 minute și reduceți carnea la minimum.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Rotiți apa în oală.Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă. Repetați cu un alt ou.
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le. Repetați cu cele două ouă rămase.
Așezați pâinea prăjită pe farfurii, deasupra cu sparanghelul, ouăle pocate și sosul cremos de ciuperci.