Ciuperci Kale și Portobello
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână kale, nucșoară, capace de ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Marinate, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciuperci și gătiți până la întuneric și fraged.
Adăugați kale și întoarceți-vă cu clești pentru a se ofili. Condimentează amestecul de ciuperci și verdeață cu sare, piper și nucșoară.
Adăugați vin și degresați tigaia. Reduceți căldura la minim și gătiți verdele cu 5 minute mai mult, apoi serviți.