Ciuperci de usturoi și roșii la grătar

Ciuperci usturoi la grătar și roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii cherry, ciuperci crimini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Roșii prăjite și ciuperci cu pâine la grătar, Ciuperci Portobello la grătar cu roșii și Mozzarella proaspătă, și Roșii galbene umplute cu ciuperci sălbatice la grătar și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați ciupercile, usturoiul, uleiul și oțetul.
Așezați amestecul de ciuperci în coșul de grătar (grătarul "wok").
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Gatiti 5-7 minute, agitând coșul sau amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați roșiile; gătiți și amestecați cu 1 minut mai mult sau până când roșiile sunt fierbinți.
Se toarnă în vasul de servire.