Ciuperci de orez cu ciuperci cu smântână de lămâie-mărar

Ciuperci de orez cu ciuperci cu smântână de lămâie-mărar
Ciuperci-orez Fritters cu lamaie-marar smantana este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 10g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 246 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, orez, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie de orez cu pui și ciuperci cu smântână, Smântână Cu Mărar, și Somon afumat W / Chili Blinele de porumb și smântână Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până când au eliberat cea mai mare parte a lichidului și au început să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați șalotă, cimbru și sare și piper după gust și gătiți încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați vermut sau sherry și deglazați tigaia, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați ciupercile într-un castron mare cu orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Presărați făina peste amestecul de orez și condimentați ușor cu sare și piper. Bateți ouăle cu smântână și adăugați la amestecul de orez. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până la sclipire. Împachetați amestecul de orez într-o măsură de 1/3 cană și adăugați-l în tigaia fierbinte pentru a forma o prăjitură. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 6 prăjituri în tigaie; nu aglomerați tigaia. Gatiti prajiturile netulburate pana se rumenesc si crocante pe o parte, aproximativ 6 minute. Flip blinele și se fierbe și se rumeneste pe de altă parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați prăjiturile într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Îndepărtați orice bucăți rătăcite de orez sau ciuperci din tigaie cu o lingură cu fante și adăugați aproximativ 3 linguri mai mult ulei pentru a găti prăjiturile rămase. Pe măsură ce gătesc, amestecați împreună smântână, suc de lămâie și coajă și mărar. Top clatite scurse cu amestec de smantana si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista