Ciuperci de orez cu ciuperci cu smântână de lămâie-mărar
Ciuperci-orez Fritters cu lamaie-marar smantana este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 10g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 246 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, orez, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie de orez cu pui și ciuperci cu smântână, Smântână Cu Mărar, și Somon afumat W / Chili Blinele de porumb și smântână Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până când au eliberat cea mai mare parte a lichidului și au început să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați șalotă, cimbru și sare și piper după gust și gătiți încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați vermut sau sherry și deglazați tigaia, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați ciupercile într-un castron mare cu orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați făina peste amestecul de orez și condimentați ușor cu sare și piper. Bateți ouăle cu smântână și adăugați la amestecul de orez. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până la sclipire. Împachetați amestecul de orez într-o măsură de 1/3 cană și adăugați-l în tigaia fierbinte pentru a forma o prăjitură. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 6 prăjituri în tigaie; nu aglomerați tigaia. Gatiti prajiturile netulburate pana se rumenesc si crocante pe o parte, aproximativ 6 minute. Flip blinele și se fierbe și se rumeneste pe de altă parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați prăjiturile într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Îndepărtați orice bucăți rătăcite de orez sau ciuperci din tigaie cu o lingură cu fante și adăugați aproximativ 3 linguri mai mult ulei pentru a găti prăjiturile rămase. Pe măsură ce gătesc, amestecați împreună smântână, suc de lămâie și coajă și mărar. Top clatite scurse cu amestec de smantana si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper