Ciuperci De Nucșoară

Ciuperci De Nucșoară
Ciupercile de nucșoară sunt o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, nucșoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sirop De Nucșoară, Meltaways De Nucșoară, și Napolitane Cu Nucșoară.

Instrucțiuni

1
Curățați și feliați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Combinați toate ingredientele într-o tigaie și gătiți la foc mediu până când vinul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se servește fierbinte.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista