Ciuperci de lămâie și orez cu ierburi
Lemony mushroom & herb rice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă 84 cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 51 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de coajă de lămâie, ciuperci de castan, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Rețete similare includ Lemony Herb Dip, Salată De Ierburi De Lămâie, și Maioneză Cu Ierburi De Lămâie.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță încăpătoare cu apă, aduceți la fierbere și vârful într - o linguriță îngrămădită de sare-apa va bule furios.
Se toarnă orezul, se amestecă o dată și se întoarce la fierbere, apoi se reduce puțin focul, astfel încât apa să fiarbă constant, dar nu energic.
Se fierbe neacoperit, fără agitare (acest lucru face orez lipicios) timp de 10 minute. Ridicați câteva cu o lingură cu fante și ciuguliți un bob sau două. Dacă sunt prea crocante, gătiți încă un minut și gustați din nou. Ar trebui să fie fragede, dar cu puțină mușcătură.
Scurgeți orezul într-o sită mare și clătiți turnând peste un ibric cu apă foarte fierbinte.
Între timp, tocați ciupercile de castan în bucăți mici și prăjiți-le în ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare timp de 4 minute până devin aurii. Se amestecă usturoiul și se prăjește 1 minut.
Scurgeți și clătiți orezul și aruncați-l în ciuperci cu pătrunjelul, arpagicul și coaja de lămâie. Încercați puțin și adăugați sare dacă este necesar. Aromele proaspete și zingy se potrivesc foarte bine cu peștele la grătar.