Ciuperci De Carne De Vită

Ciuperci De Carne De Vită
Chiftelele de vită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 545 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de piper, busuioc, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac-Ciuperci De Carne De Vită, Chiftele De Vită Umplute Cu Sos De Ciuperci, și Chiftele de pui și ciuperci (Kotlety).

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați laptele, sosul Worcestershire, firimiturile de pâine, 1/2 linguriță sare, piper și usturoi praf. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în trei sau patru paturi ovale. Într-o tigaie mare, gătiți chiftelele la foc mediu până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Într-o altă tigaie, sotati ciupercile si busuiocul in 2 linguri de unt pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
În aceeași tigaie, topiți untul rămas; se amestecă făina până se omogenizează. Treceți treptat în smântână, 1/2 cană de apă, sos de piper și sare rămasă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
5
Adăugați suficientă apă rămasă pentru a face un sos mediu-subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
6
Adăugați ciuperci rezervate; căldură totuși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Se servește peste chiftele de vită; se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista