Ciuperci De Burgundia
Ciupercile de Burgundia durează aproximativ 9 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,83 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 300 de calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1663 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciuperci nasture, semințe de mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciuperci De Burgundia, Ciuperci De Burgundia, și Ciuperci De Burgundia.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați bine ciupercile și aruncați-le într-o oală mare.
Adăugați vinul, apa clocotită, untul, sosul Worcestershire, semințele de mărar, piperul negru, cuburile de bouillon de vită și pui și usturoiul. Se amestecă pentru a combina.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 6 ore.
Scoateți capacul, apoi continuați să gătiți, neacoperit, timp de 3 ore.
Adăugați sare după gust la sfârșitul procesului de gătit. Ciupercile vor avea o culoare foarte închisă.
Serviți direct din oală sau lingurați ciupercile și lichidul de gătit într-un castron de servire. Aveți pâine crustă în apropiere pentru a vă bucura de deliciozitate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla Bedazzled Le Grand Courtage ros circulatorbrut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.