Ciuperci De Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile de bezea. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ciuperci De Bezea, Ciuperci De Bezea, și Tort de fructe mat cu ciuperci de bezea.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru în vasul curat și uscat al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi.Măriți viteza la mare, adăugați treptat 1/2 cană de zahăr aproximativ o lingură la un moment dat și bateți până se formează vârfuri rigide.
Scoateți vasul din mixer. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați restul de 1/4 cană de zahăr.
Transferați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch.Țeavă tulpinile și capacele ciupercilor: țeavă jumătate din bezea în "sărutări" ascuțite de aproximativ 1 inch înălțime pentru a face tulpinile pe una dintre foile de copt pregătite. (Nu vă faceți griji dacă vârfurile se apleacă sau se lasă.) Introduceți bezea rămasă în cupole pentru a face capace de ciuperci pe a doua foaie de copt (asigurați-vă că aveți un număr egal de tulpini și capace).
Așezați pudra de cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și pudrați-o ușor peste tulpini și capace. Ventilați sau suflați puternic pudra de cacao pentru a o estompa și a oferi ciupercilor un aspect realist.
Așezați ambele foi de copt în cuptor și coaceți până când bezeaua este crocantă și complet uscată, rotind foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului, aproximativ 2 ore.
Se amestecă 3 linguri de făină de castan cu 1/4 cană de zahăr care se pliază la sfârșit.