Ciuperci Cu Cimbru

Ciuperci Cu Cimbru
Cimbru ciuperci Griddled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Pui Griddled cu lămâie și cimbru, Mazăre cu ciuperci și cimbru, și Ciuperci prăjite cu cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea pe aragaz. Feliați fundul de pe fiecare ciupercă, apoi așezați vârfurile pe tavă, cu partea plată în jos. Înfășurați niște sfoară în jurul cimbrului pentru a face o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Puneți capătul periei cu un vârf mare de sare în mortar și apoi bash, adăugând aproximativ 5 lingurițe de ulei de măsline extravirgin și oțetul de vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați puțin mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4
Folosind pachetul de cimbru ca perie întoarceți ciupercile și periați cu uleiul de cimbru, continuați să le tamponați în timp ce gătesc. Când ciupercile sunt fierte, așezați-le pe o farfurie de servire și presărați-le cu pătrunjelul, ardeiul iute și coaja de lămâie. Strângeți peste sucul de lămâie și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați puțin oțet balsamic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista