Ciuperci Cu Cimbru

Ciuperci Cu Cimbru
Cimbru ciuperci Griddled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Pui Griddled cu lămâie și cimbru, Mazăre cu ciuperci și cimbru, și Ciuperci prăjite cu cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea pe aragaz. Feliați fundul de pe fiecare ciupercă, apoi așezați vârfurile pe tavă, cu partea plată în jos. Înfășurați niște sfoară în jurul cimbrului pentru a face o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Puneți capătul periei cu un vârf mare de sare în mortar și apoi bash, adăugând aproximativ 5 lingurițe de ulei de măsline extravirgin și oțetul de vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați puțin mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Folosind pachetul de cimbru ca perie întoarceți ciupercile și periați cu uleiul de cimbru, continuați să le tamponați în timp ce gătesc. Când ciupercile sunt fierte, așezați-le pe o farfurie de servire și presărați-le cu pătrunjelul, ardeiul iute și coaja de lămâie. Strângeți peste sucul de lămâie și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
5
Adăugați puțin oțet balsamic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista