Ciuperci cremoase sotate cu pâine prăjită
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Ciupercile cremoase sotate cu pâine prăjită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 243 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, șalotă, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci sotate pe pâine prăjită cu arpagic, Ou fiert pe pâine prăjită cu ciuperci saut, roșii și spanac, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți untul între 2 skillets mari și topiți la foc mediu-mare. Împărțiți șalotele între skillets;saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Împărțiți ciupercile între skillets.
Se presară sare și piper. Saut până aproape de licitație, aproximativ 8 minute. Împărțiți Marsala între skillets; se amestecă până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Se toarnă 1 cană de smântână în fiecare tigaie; gatiti pana se ingroasa sosul, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați ciupercile în 1 tigaie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperi; rece. Înainte de servire, reîncălziți la foc mediu, subțierea cu mai multă cremă, dacă este necesar.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați felii de pâine pe foi de copt.
Ungeți cu ulei de măsline; se presară cu piper.
Coaceți până începe să se rumenească, aproximativ 15 minute. Se amestecă pătrunjelul în amestecul de ciuperci; se transferă în vasul de frecare.
Se servește cu pâine prăjită.