Ciupercile Cremini bătute cu bere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 699 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bere, arpagic, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu bere cu ciuperci Cremini, Bere ciuperci bătute, și Ciuperci Bătute Cu Bere Pepperjack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați maioneza, arpagicul, sucul de lămâie, muștarul, cimbrul, cayenne, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie împreună pentru a se amesteca. (Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Maioneză
Piper Cayenne Măcinat
Muștar
Arpagic
Usturoi
Piper
Sos
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Pentru ciuperci: într-un bol mediu, bateți împreună făina, arpagicul, cimbrul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Arpagic
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă berea răcită în amestecul de făină și se amestecă până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare mare. Atașați un termometru prăjit în partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când temperatura se înregistrează între 330 și 350 de grade F. lucrând în loturi, înmuiați câteva ciuperci la un moment dat în aluatul de bere pentru a acoperi generos, permițând oricărui exces de aluat să picure înapoi în castron. Aruncați ciupercile, câteva odată, în uleiul încins și prăjiți până când aluatul se rumenesc adânc și ciupercile sunt fragede, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura uleiului între 330 și 360 grade F, 3 1/2 până la 4 1/2 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, scoateți ciupercile și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bere
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Bol
7
Movilați ciupercile pe un platou de servire și așezați sosul de scufundare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Ciuperci
8
Serviți în timp ce ciupercile sunt încă fierbinți.