Ciuperci Cremini Bătute Cu Bere

Ciuperci Cremini Bătute Cu Bere
Ciupercile Cremini bătute cu bere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 699 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bere, arpagic, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu bere cu ciuperci Cremini, Bere ciuperci bătute, și Ciuperci Bătute Cu Bere Pepperjack pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați maioneza, arpagicul, sucul de lămâie, muștarul, cimbrul, cayenne, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie împreună pentru a se amesteca. (Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Pentru ciuperci: într-un bol mediu, bateți împreună făina, arpagicul, cimbrul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă berea răcită în amestecul de făină și se amestecă până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare mare. Atașați un termometru prăjit în partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când temperatura se înregistrează între 330 și 350 de grade F. lucrând în loturi, înmuiați câteva ciuperci la un moment dat în aluatul de bere pentru a acoperi generos, permițând oricărui exces de aluat să picure înapoi în castron. Aruncați ciupercile, câteva odată, în uleiul încins și prăjiți până când aluatul se rumenesc adânc și ciupercile sunt fragede, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura uleiului între 330 și 360 grade F, 3 1/2 până la 4 1/2 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, scoateți ciupercile și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BereBere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
7
Movilați ciupercile pe un platou de servire și așezați sosul de scufundare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
CiuperciCiuperci
8
Serviți în timp ce ciupercile sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista